Acasă Cultura Cinemagia Johnny Depp va primi o SUMA RECORD pentru urmatorul sau FILM

Johnny Depp va primi o SUMA RECORD pentru urmatorul sau FILM

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Johnny Depp va primi o suma uriasa, una dintre cele mai sume de bani primita de un actor in intreaga istorie a cinematografiei, pentru rolul sau din partea a cincea a francizei “Piratii din Caraibe”, scrie Contactmusic.

Actorul, care s-a despartit recent de Vanessa Paradis, va reveni astfel in topul celor mai bine platiti actori din lume.

Conform presei internationale, Depp va primi un onorariu de aproximativ 85 de milioane de dolari.

Se zvoneste ca acesti bani au venit intr-un moment bun pentru Johnny Depp, care trebuie sa le plateasca in curand pensie alimentara atat fostei sale partenere de viata, cat si celor doi copii ai lor.

„Johnny este foarte atent cu rolurile sale si nu vrea sa semneze pentru prea multe filme. Nu vrea sa isi ruineze cariera din cauza unei expuneri excesive, asa cum au patit John Travolta si Nic Cage”

a declarat o sursa, citata de tabloidul The Sun.

„Acest onorariu urias pe care il va primi pentru noul film din seria «Piratii din Caraibe» ii va permite sa isi aleaga cu mare atentie urmatoarele roluri, pe baza frumusetii scenariilor, nu a pachetului salarial”

a adaugat aceeasi sursa.

Primele patru filme din franciza “Piratii din Caraibe” au generat impreuna incasari de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.