Acasă Life Monden Jim Carrey va publica o carte speciala pentru copii!

Jim Carrey va publica o carte speciala pentru copii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Jim Carrey va publica o carte speciala pentru copii, intitulata „How Roland Rolls”, care va aparea in librariile nord-americane in luna septembrie, a anuntat editura Perseus Distribution.

Sabrina McCarthy, o reprezentanta a acestei edituri, considera ca Jim Carrey, celebru pentru personajele traznite si amuzante pe care le-a interpretat in multe filme de comedie, este cea mai potrivita persoana din lume pentru a scrie o carte pentru copii.

„Este un actor atat de viu si de dinamic care aduce la viata personaje uimitor de pline de vioiciune. Copiii vor reactiona cu siguranta la energia si la entuziasmul pe care el le-a adus in cartea «How Roland Rolls»”, a declarat ea.

Acest volum ilustrat, despre un val care se numeste Roland, este prima carte scrisa de Jim Carrey. Actorul canadian a castigat doua Globuri de Aur la categoria cel mai bun actor pentru rolurile din „Man on the Moon” (1999) si „The Truman Show” (1998).

Jim Carrey calca astfel pe urmele altor actori celebri care au scris carti pentru copii, precum Julie Andrews, Julianne Moore si Jamie Lee Curtis.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la inceputul anilor ’90, datorita rolurilor din filmele „Ace Ventura: detectivu’ lu’ peste” si „Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, in 1996, gratie peliculei „Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat si in alte comedii cu mare succes de casa, precum „Tantalaul si Gogomanul/ Dumb And Dumber”, „The Truman Show”, „Eu, cu mine si Irene”, „Dumnezeu pentru o zi” si „Yes Man – Un cuvant poate schimba totul”.

La inceputul acestui an, Jim Carrey a putut fi vazut in filmul „The Incredible Burt Wonderstone”, in care a jucat alaturi de un alt actor de comedie, Steve Carell.

Editura Perseus Distribution face parte din grupul editorial Perseus Book Group.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos