Iubita primarului Marian Vanghelie, Oana Mizil este cercetata penal pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat mama la cabinetul parlamentar.

Desi, in prima faza, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale, acum Daniel Morar s-a razgandit si a infirmat ordonanta veche.

Potrivit ANI, „Oana NICULESCU-MIZIL STEFANESCU TOHME, deputat in Parlamentul Romaniei, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea mamei sale, Lidia NICULESCU – MIZIL – STEFANESCU, incepand cu data de 29.04.2009 – prezent, in cadrul Biroului Parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti, incalcand, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei”.

ANI a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu privire la posibila savarsire de catre Oana NICULESCU-MIZIL STEFANESCU TOHME, a infractiunii de conflict de interese.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here