Acasă Stirile zilei Iti place Galaxy S3? Uite ce se intampla daca il scapi pe...

Iti place Galaxy S3? Uite ce se intampla daca il scapi pe jos!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Samsung Galaxy S3 este unul dintre cele mai dorite telefoane mobile ale momentului, insa unii utilizatori se intreba mai in gluma sau in serios ce se poate intampla cu un Galaxy S3 daca este scapat din greseala pe jos. Vezi Aici TESTUL!

 

Raspunsul a fost dat de cei de la gizmoslip.com, care au sacrificat un exemplar Galaxy S3 pentru a filma in cele mai mici detalii cosmarul oricarui posesor de smartphone.

In primul test, cobaiul Galaxy S3 este trantit cu spatele de asfalt, de la o inaltime de aproximativ 1.2 metri, simuland caderea din buzunarul de la pantaloni. Desi la o prima impresie telefonul parea aproape intact, o inspectie mai atenta arata ca scutul din sticla ce protejeaza camera foto s-a spart in urma impactului cu asfaltul. De vina pare sa fie constructia camerei foto, cu obiectivul suprainaltat peste profilul carcasei.

Al doilea test a simulat o cazatura pe coltul carcasei, des intalnita in astfel de accidente. De aceasta data rezultatul a fost dezastruos. Muchia carcasei s-a deformat considerabil, transferand socul impactului catre scutul din sticla minerala ce protejeaza ecranul de 4.8 inch, spargandu-l. Inca o cazatura, de aceasta data cu fata in jos, a lasat telefonul fara stricaciuni majore, mai putin cateva zgarieturi pe coltul care a atins primul asfaltul.

Exceptand zgarieturile la nivelul suprafetelor din plastic si elementele din sticla total nepregatite pentru socuri mecanice de asemenea intensitate, Galaxy S3 s-a descurcat onorabil in testele prin care a fost trecut. In ciuda impactului puternic, ecranul de 4.8 inch nu s-a spart iar telefonul a continuat sa functioneze normal, lasand impresia ca stricaciunile facute sunt mai mult de ordin estetic si nu afecteaza componentele electronice cu adevarat costisitoare din interior.