Acasă Stirile zilei Ion Tiriac este anchetat in Spania, fiind banuit de afaceri necurate!

Ion Tiriac este anchetat in Spania, fiind banuit de afaceri necurate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ion Tiriac este banuit ca a fost favorizat in afacerile sale, de fosta conducere a orasului.

Actuala conducere a primariei Madridului a declansat o ancheta interna privind contractele semnate de Ion Tiriac cu fosta administratie al arenei Caja Madrid, din capitala Spaniei, si investigheaza modul prin care omul de afaceri a pus mana pe arena care a costat a fost construita cu aproape 300 de milioane de euro, din banii publici.

Jurnalistii de la publicatia Vozpopuli scriu ca Ion Tiriac era prieten cu fostul viceprimar al Madridului, Manuel Cobo, iar actualul edil, Ana Botella, crede ca romanul a fost astfel favorizat in afacerile sale. Dealtfel, directoarea de operatiuni a Primariei Madrid a fost suspendata din functie in acest caz, la sfarsitul anului trecut, aceasta fiind si ea suspectata ca l-ar fi ajutat pe Ion Tiriac. In plus, Ion Tiriac a ramas singurul chirias din Caja Magica, arena care este folosita pentru sport doar o saptamana pe an, in timpul turneului de tenis pe care omul de afaceri il organizeaza in capitala Spaniei.

Competitia se bucura si de o sposorizare generoasa din partea Consiliului Local Madrid, 34 de milioane de euro, pana in anul 2021, iar jurnalistii spanioli sustin ca Tiriac a castigat 103 milioane de euro in ultimii trei ani, cu ajutorul Primariei Madrid.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos