Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvaluit in premiera numele candidatului 007 de la prezidentiale despre care vorbeste Traian Basescu de atata timp.

„Domnul Basescu a iesit la TVR. Interviul a fost destul de bun. Domnul Basescu pe 5 august a spus ca exista printre prezidentiabili un fost ofiter acoperit care trebuie sa isi puna asta in CV. A revenit la inceputul lunii septembrie cu Turcescu unde a dezvoltat tema si a spus pe langa „fost” si „acum”. In interviul de aseara a lamurit cateva lucruri. A lamurit ca se refera la fost ofiter acoperit. A spus ca este vorba de un fost ofiter acoperit si a introdus nuanta cu 1990-1992. Se refera la faptul ca domnia sa poate sa deconspire acest nume pentru ca nu e nimic primejdios, este un fost. Pentru cel caruia i se va spune numele nu va fi nicio problema. Singura problema e ca nu si-a trecut in CV. Al doilea lucru pe care il stim foarte clar de la presedinte e ca nu va spune pana pe 23. Foarte important. Presedintele spune ca va iesi când planifica dânsul. El a spus ca are numele, dar o sa il spuna cand vrea. A spus ca are o planificare”, a declarat Cristoiu.

Jurnalistul a subliniat si faptul ca Basescu a spus ca nu va invoca un document de la Servicii.

„A spus ca nu va invoca niciun moment un document de la Servicii. De ce? Pentru ca si aici e o imblanzire. Aseara am avut de-a face cu o micsorare a impactului posibil pe care l-ar avea dezvaluirea domniei sale. Nu il mai da repede. E vorba de un fost. Si e vorba de faptul ca, in momentul in care va dezvalui numele li serviciile vor spune nu e adevarat, domnia sa va spune ca nu s-a bazat pe Servicii”, a spus Cristoiu.

Cristoiu a dezvaluit si numele pe care l-ar putea dezvalui Basescu:

„Dupa parerea mea, dupa toate aceste date, este vorba de Victor Ponta. Traian Basescu se va referi, daca va face vreodata vreo dezvaluire, la Victor Ponta. Daca se va referi vreodata”.

„Daca aceasta dezvaluire se face inainte de primul tur sau intre cele doua tururi, domnul Victor Ponta e presedintele Romaniei. Daca se face dezvaluirea, Victor Ponta capata un capital politic iesit din comun. De ce? In primul rand, Victor Ponta va spune ca nu e adevarat. Nu se poate proba. Victor Ponta, daca va fi numele lui, nu are voie prin lege sa spuna „DA”, a mai spus Cristoiu.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.