Fiecare persoana are cate o menire pe aceasta lume, iar pentru a atinge scopul real in viata este nevoie de multa rabdare si efort supraomenesc de cele mai multe ori.

 

BERBEC

Cel care vrea poate, dar cel care persevereaza si ajunge. Aceasta fraza ii defineste foarte bine pe Berbeci, care de multe ori confunda perseverenta cu dorinta de a merge mai departe.

TAUR

Poate ca nu exista ziua de maine, fa-o azi. Taurilor nu le place foarte mult cand raman anumite restante in viata lor, dar obisnuiesc sa amane din prea multa suprasolicitare. Nu mai amana oricat de greu ti s-ar parea. Selecteaza bine prioritatile si fa ce ai de facut astazi.

GEMENI

Orgoliul distruge. Gemenii sunt extrem de orgoliosi si trebuie sa tina cont de aceasta fraza. Mai multa empatie, mai multa fericire, cu alte cuvinte, scrie teotrandafir.

RAC

Nu conteaza luxul si castigurile financiare daca nu au cu cine sa le imparti. Racul ajunge adesea la aceasta concluzie, mai ales cand se simte singur.

LEU

Nu conteaza ce spune lumea, daca tu crezi in ceva, nu te opri. Nu ca Leii s-ar opri din traseul lor, dar aceasta lege nescrisa a vietii ii poate ajuta sa fie mai fericiti.

FECIOARA

Daca un drum e inchis, ai mai multe de descoperit. Fecioarele nu se dau deoparte de a la investiga totul. Nu se multumesc cu raspunsurile simple si cauta mereu stimuli noi, provocari noi.

BALANTA

De fiecare data cand se inchide o usa, se deschid alte doua. Balantele stiu asta si nu ar trebui sa se plafoneze niciodata atunci cand totul pare pierdut in viata.

SCORPION

Daca se merita, nu conteaza cat timp investesti. Scorpionul isi calculeaza totul si de multe ori ii iese cu minus. Unele lucruri dureaza mai mult, dar satisfactia este uriasa.

SAGETATOR

Rabdarea este cheia. Sagetatorii au o mare problema cu rabdarea si trebuie sa stie ca orice furtuna este atat de intensa pe cat o vad ei. Daca doresc ca acea furtuna sa treaca, trebuie doar sa astepte.

CAPRICORN

Cand iubesti nu exista masura. Capricornii trebuie sa invete ca nu poti iubi pe jumatate in viata: Trebuie sa te daruiesti intru totul.

VARSATOR

Totul timpul se poate gasi o balanta. Varsatorul, la fel ca si Sagetatorul, are o mare problema cu echilibrul. Este excesiv in aproape toate si asta ii poate afecta armonia.

PESTI

Este stupid sa irosesti ceva bun din viata ta pentru asteptari viitoare. Sau cu alte cuvinte, nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.