Acasă Cultura Calendar Ortodox Invatati de la PARINTELE CLEOPA: Norocul este DIAVOLUL, nu-l mai pomeniti!

Invatati de la PARINTELE CLEOPA: Norocul este DIAVOLUL, nu-l mai pomeniti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Omul de astazi a ajuns sa ceara noroc chiar de la Dumnezeu iar Parintele Cleopa ne invata ca Norocul este de fapt Diavolul, responsabil de moartea a milioane de oameni.

„Am vazut, pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand: „pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei”. Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic? Voi stiti cine a fost Noroc? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete. Voi vedeti ca, pana la venirea lui Iisus Hristos, China, India, Japonia si Insula Java si atatea state se inchinau la idoli, la diavoli, la Brahma, lui Buda, lui Krishna, lui Zoroastru si la toti dracii? Voi stiti ca pana la venirea Domnului, oamenii salbatici si nebuni, pentru fiecare pacat aveau un zeu?”, a spus parintele Cleopa.

Marte, zeul razboiului. Cand aduceau statuia lui, indata trebuia sa se faca razboi, sa omoare cat mai multi oameni, ca asa ii placea.

„Venera, zeita discordiei. Cand ii aduceau statuia, trebuia ca toti sa se sfadeasca si sa se bata, ca asa-i placea zeitei discordiei. Nemfis, zeita frumusetii. De-acolo ne-au ramas cerceii si podoabele femeiesti. Cand o aduceau, ii puneau cercei de aur, margele de aur si toti trebuiau sa fie pudrati, cu zorzoane, inele, cercei si sa joace in fata ei. Ca asa-i placea zeitei Nemfis. Apoi Afrodita, zeita desfraului. Ii aduceau statuia si o trageau intr-o padure deasa si acolo barbatii si femeile faceau cele mai mari urgii inaintea ei, ca asa ii placea ei, desfraul si urgiile”, a mai spus parintele Cleopa.

Lui Moloh, cunoscut si cu numele de Noroc, i se purta statuia intr-o caruta cu doua roti, facuta din arama sau din argint. In spate, zeul Noroc avea un cuptor de arama si in fata lui o tigaie din arama; si-i dadeau foc lui Noroc pe la spate, pana se inrosea si tigaia, si el. Popii lui purtau in maini niste securi mari, ascutite.


Citeste si: PARINTELE ARSENIE BOCA A TRIMIS UN SEMN ROMANILOR! IN CURAND VOM AVEA PARTE DE CEVA RAU!


„Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata, si strigau, batand din palme: „Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc!…” Atunci, nebunele de femei ziceau una alteia: „Cumatra, iti dai copilul?” „Il dau, ca sa am noroc!”. Lua muierea copilul de la san si il dadea in mana slujitorului idolesc, care il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii se puneau odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti”, povestea parintele Cleopa.

Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. Mamele acelor copii s-au dus in fundul Iadului. Acolo stau in vecii vecilor, ca au dat jertfa lui Noroc.

Norc mai este pomeni si in carciumi de catre cheflii.

„Hai noroc, cumatre!” Uneori, vezi crestini pe drum ca se saluta: „Hai noroc, vecine!”. Daca l-ai intreba cine-i noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca”, mai spunea parintele Cleopa. Parintele incheie prin rugamintea ca oamenii sa nu il mai treaca pe pomelnice pe NOROC si sa se salute cu „Buna ziua, cumatre! Buna ziua, vecine! Buna seara, matusa!”, pentru ca atunci cand spui „buna ziua”, arati ca DUMNEZEU e bun.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSe scurg apele termale de la Baile Felix! Citeste in buzunarele cui!
Articolul următorImaginile care iti arata cum a schimbat Noua Ordine Mondiala lumea din 1990 pana in prezent!