Legea Atractiei este o lege universala care se face simtita la toate nivelurile, pentru fiecare dintre noi, in orice moment si circumstanta.

Aceasta lege este cea care spune ca ceea ce se aseamana, se aduna. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi manifestam si atragem oameni, circumstante, situatii, prin puterea si in concordanta cu gandurile si cu dorintele noastre. Fiecare dintre noi atragem in viata noastra aceea ce primeste cea mai mare atentie si energie din partea noastra.

Gandurile pozitive vor atrage evenimente pozitive, in timp ce gandurile negative vor atrage evenimente negative. Gandurile noastre sunt responsabile pentru toate manifestarile din lumea fizica, deoarece gandurile sunt energie. Gandurile noastre proiecteaza energie si atrag energie.

Manifestarea interactioneaza cu toate aspectele vietii tale si nu se rezuma doar la aspectul financiar sau material. Aceasta lege poate fi folosita in domeniul sanatatii, carierei si locului de munca, realizarilor academice, relatiilor si orice alt domeniu al vietii tale pe care doresti sa-l imbunatatesti.

Acestea sunt OPT sfaturi utile care te vor ajuta sa folosesti Legea Atractiei in favoarea si nu impotriva ta si care te vor ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta:

8. Vizualizeaza-ti scopurile

Atunci cand iti cunosti pe deplin scopurile, iar acestea sunt foarte clare in mintea ta, vizualizeaza-le pentru ca acestea sa devina realitate. Invoca toate simturile tale atunci cand iti imaginezi cum va fi viata ta si incearca sa traiesti sentimentele pe care le vei avea atunci cand aceste scopuri vor deveni realitate ca si cand acesteta s-au indeplinit deja.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro