Acasă Timp liber Spiritualitate Intrebarile care te ajuta sa te cunosti si poate sa descoperi misiunea...

Intrebarile care te ajuta sa te cunosti si poate sa descoperi misiunea ta pe Pamant!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Te simti pierdut si crezi ca nu ai un scop in viata. Crezi ca zilele seamana intre ele si ca viata ta nu are nimic special. Nu esti singurul. Pentru a incerca sa iesi din acest cerc vicios trebuie sa stii ca s-au gandit si altii la asta de aceea exista o serie de intrebari care te ajuta sa-ti descoperi MISIUNEA TA pe acest Pamant.

1. Ce te face sa zambesti? (Activitati, persoane, evenimente, hobby-uri, proiecte, etc.)

2. Ce iti placea cel mai mult sa faci in trecut? Dar acum?

3. Ce activitati te fac sa uiti cum trece timpul?

4. Ce te face sa te simti bine?

5. Cine te inspira cel mai mult? (Cunoscut sau necunoscut, din familie, prieteni, autori, artisti, etc.) Ce calitati ale acestei/acestor persoane te inspira?

6. Ce talent nativ ai? (abilitate, dar, etc.)

7. In ce domenii ti se cere ajutorul de obicei?

8. Daca ar fi sa inveti pe cineva ceva, ce l-ai invata?

9. Ce ti-ar parea rau sa NU faci/fi facut in viata?

10. Ai 90 de ani, stai intr-un balansoar pe veranda; simti mangaierea usoara a vantului. Esti linsitit si fericit, esti multumit de viata minunata cu care ai fost binecuvantat. Te gandesti la tot ce ai obtinut si realizat, la relatiile pe care le-ai construit; ce conteaza cel mai mult pentru tine? Fa o lista.

11. Care sunt valorile tale?
Selecteaza 3-6 cuvinte si ordoneaza-le in functie de importanta pe care o au pentru tine.

12. Ce obstacole, provocari, dificultati ai depasit sau esti pe cale sa depasesti? Cum ai reusit?

13. in ce crezi tu cu toata fiinta ta? Care sunt cauzele care inseamna ceva pentru tine?

14. Daca ai putea transmite un mesaj unui grup mare de oameni, cine ar fi acesti oameni? Care ar fi mesajul tau pentru ei?

15. Gandindu-te la talentele, pasiunile si valorile tale, cum ai putea folosi aceste resurse ca sa ajuti? (oameni, alte fiinte, cauze, organizatii, mediul, planeta, etc.)

De asemenea, exista si rugaciunea care ne poate calauzi.

Doamne Dumnezeule si ingeri dragi, cred ca am uitat de ce am venit pe Pamant. Va rog sa mai indrumati limpede si pe intelesul meu ,astfel incat sa pot sti ce pasi sa fac astazi , care sa ma aduca mai aproape de amintirea si indeplinirea menirii vietii mele . stiu ca in acest fel ma voi integra in marele plan divin al iubirii. Va multumesc. Amin.

Arhanghele Metatron, stiu ca tu cunosti sufletul, gandurile si faptele mele mai bine decat mine, pentru ca le notezi in Cartea Vietii mele. Ajuta-ma, te rog, sa inteleg sensul fiecarei experiente prin care este necesar sa trec, pentru ca astfel sa ma pot apropia de cunoasterea sensului vietii mele in aceasta lume. Ajuta-ma sa-mi identific si sa recunosc potentele fiintei mele si creeaza –mi oportunitati prin care sa le pun in valoare. iti multumesc. Amin , scrie efemeride.