Cine este batranul de la Bucuresti este intrebarea anului in Romania, batran care apare in dosarul de santaj Bercea – Basescu si care se lauda ca este fie un apropiat al lui Traian Basescu, sau ca e ofiter al SPP sau SRI.

„Batranul” a stat trei luni in puscarie cu Bercea Mondial in penitenciarul din Craiova si l-a convins pe interlop ca are influenta pe langa Presedintele Romaniei.

Numele „batranului de la Bucuresti” care apare in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu este Dumitru Preda, un personaj care s-a afisat alaturi de numerosi politicieni.

Romania TV a prezentat imagini cu cel care se recomanda ofiter SPP sau SRI, alaturi de sefii de stat – Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Basescu.

Batranul de la Bucuresti a fost coleg de celula cu Bercea Mondial si cat timp s-au aflat impreuna in detentie, s-a laudat ca este ofiter SPP si ca este foarte apropiat de Traian Basescu.

Dumitri Preda ar fi cel de la care clanul Bercea spera sa intervina pe langa seful statului pentru ca Bercea Mondial sa fie eliberat din inchisoare. Acesta este considerat intermediarul dintre Bercea Mondial, familia Bercea si cei care ar fi trebuit sa-l puna in libertate.

Intermediarul lui Bercea a ajuns dupa gratii, dupa ce a imprumutat o masina sub pretextul ca este ofiter SPP, dar nu a mai returnat-o.

Potrivit Monitorului de Fagaras, in 2013, Preda Stefan Dumitru, fostul agent sub acoperire si presedinte Partidului Garda Revolutiei Romane, declara:

„Am venit sa va aduc la cunostinta ca cei de la fosta putere, actuala si viitoarea vor sa va manipuleze. Eu insumi am fost izolat, marginalizat si mi s-a luat sediul Partidului. (…). Acesti mafioti mi-au ucis copilul in virsta de 23 de ani. Juca fotbal la Steaua si i s-a luat lichidul de frina pe cind se intorcea de la antrenamente. Am lucrat intr-o structura in care urmaream agenti K.G.B in Romania. Pe majoritatea dintre cei pe care-i filam ii vedeti in fiecare zi pe ecranele televizoarelor. Fac parte din partidele politice si trusturile de presa. Nu exista trust de presa independent in Romania, toate sint aservite marilor moguli care au in spate diferite servicii secrete”.

El il acuza pe Crin Antonescu ca „a fost informator de securitate, iar porecla sa era «Porumbac»”:

„In campanie electorala se va ajunge la fabricarea de dosare pentru persoanele incomode. In anul 2009 lui Basescu i s-a inscenat acea lovire a copilului. Mircea Geoana s-a dus in seara premergatoare alegerilor la Vintu sa aduca dosare. Si lui Mihai Razvan Ungureanu i se fabrica dosare pentru situatia in care ar candida la Presedintie”.

Despre PDL si Traian Basescu, Preda spunea:

„Am crezut intr-un ideal in 2004 si am facut un protocol cu PD pentru Basescu. Mihai Razvan Ungureanu a fost abuziv indepartat pentru ca Blaga voia sa fie prim-ministru. Basescu si Blaga se amenintau reciproc. Blaga ii spunea: «Vrei sa vezi ce face fata ta?», iar Basescu ii replica: «Vrei sa stii ce face gineri-tu si nevasta-ta?»”

„Am lucrat in sistem informativ cu Mihai Razvan Ungureanu si pot sa spun ca este un om foarte bine pregatit. Il vom sustine la presedentie si vom prezenta documente despre cei care candideaza” a declarat Preda.

Garda Revolutiei Romane a fost inregistrata la Tribunalul Municipiului Bucuresti in1995, declarandu-se un partid de dreapta, avand drept scop combaterea mitei, traficului de influenta, crimei si coruptiei la nivelul inaltilor functionari de stat cit si la toate nivelele.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.