Inna da mesaje erotice pe Twitter. Uite AICI ce a putut scrie! – Cap Limpede

Inna da mesaje erotice pe Twitter. Uite AICI ce a putut scrie!

Dupa concertul sustinut recent in Croatia, Inna a postat pe contul sau de Twitter un mesaj interzis minorilor. Fara a tine cont de conotatiile pe care cuvintele ei le au in limba sa materna, frumoasa cantareata a scris pe reteaua de socializare:

„Pula was amazing tonight.”

Inna a tinut sa impartaseasca cu fanii sai minunatele momente petrecute pe scena in orasul croat Pula, chiar daca mesajul in limba engleza lansat de artista in mediul online a starnit hotote de ras printre admiratorii romani, dar si critici din partea celor mai puritani dintre acestia.

Click pe aceeasi tema:  Ce a transmis Klaus Iohannis romanilor de Anul Nou!? Mesaj special celor plecati peste hotare...

In urma mesajului postat pe Twitter, Inna a fost criticata de mai multi internauti care au considerat ca acesta suna indecent tradus in limba romana.

„De ce nu merita fanii mei din acest oras sa le spun cat de minunati au fost? Doar pentru ca in limba romana inseamna altceva? Oare de ce sunt unii dintre voi atat de «enervati» de faptul ca am avut un concert intr-un oras din Croatia numit Pulla?”

le-a raspuns artista fanilor deranjati de postarea ei.

Click pe aceeasi tema:  Tudor Chirila, luat la tinta de portavocile televiziunilor aservite! Reactia artistului: Astia nici cu rahat nu stiu sa arunce ca lumea!
spre