Acasă Stirile zilei Stiinta INIMA nu vorbeste! FORTA TELEPATIEI tine de PUTEREA MINTII! Cum o poti...

INIMA nu vorbeste! FORTA TELEPATIEI tine de PUTEREA MINTII! Cum o poti folosi si TU pentru a face BINE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sparge tiparul comunicarii verbale

Spunem telepatie, intelegem gandire. Telepatia este dependenta de puterea mintii. Cu cat capacitatea noastra de concentrare si focalizare este mai mare, cu atat gandul emis de noi are sansa de a fi receptionat de ceilalti. De obicei, acest proces se petrece la nivel inconstient. Cand citim o persoana ca pe o carte deschisa, ii receptam gandurile, chiar daca nu facem eforturi constiente pentru asta. In general, in afara ideilor obsesive pe care toata lumea ni le citeste destul de usor, gandurile noastre sunt inaccesibile majoritatii oamenilor. Totusi exista anumite legaturi foarte apropiate care sparg aceste tipare.

La unii este dar innascut

Orice om are capacitatea de a comunica telepatic. De ce atunci citirea gandurilor nu este accesibila tuturor? Telepatia necesita o maiestrie atat din partea fiintei emitatoare, cat si din partea fiintei receptoare. Este o putere care exista latent in fiecare dintre noi si trebuie trezita si amplificata. Uneori se manifesta spontan, fara o pregatire prealabila. Nu vi s-a intamplat niciodata sa spuneti unui interlocutor:

„Mi-ai luat vorba din gura”, sa fi gandit o chestiune pe care cel din fata voastra sa o formuleze in aceeasi fractiune de secunda?

Nu ati avut niciodata senzatia ca sunteti privit si, cand ati intors capul, ati intalnit privirea unui necunoscut? Nu v-ati gandit niciodata intens la o fiinta chiar inainte ca ea sa va sune? Experientele telepatice sunt numeroase in viata de zi cu zi. Din pacate, suntem prea putin constienti de ele pentru a le supune unor studii stiintifice.

Sursa: timpul.md

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos