Indemnul parintelui Calistrat pentru cei care iau bani cu imprumut: „Cand imprumuti un ban, du-l inapoi ca-ti legi singur pe satana si saracia de ograda ta!” | Cap Limpede

Indemnul parintelui Calistrat pentru cei care iau bani cu imprumut: „Cand imprumuti un ban, du-l inapoi ca-ti legi singur pe satana si saracia de ograda ta!”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Pilda parintelui Calistrat catre credinciosi. „Sa tineti minte de la mine, ca-i prieten, ca-i vecin, ca-i tovaras, ca-i dusman, ca-i sora, ca-i frate, cand imprumuti un ban, du-l inapoi ca-ti legi singur pe satana si saracia de ograda ta.

Niciodata nu ai sa te imbogatesti luand cu imprumut si neducand inapoi. Este cel mai mare blestem si cel mai mare pacat pe care-l poate face omul.

Si culmea ca se inmulteste si mereu aud: „ala are atat!”;”ala are atat!” se duce si ia cu imprumut cu atata nonsalanta si lipsa de bun simt incat uita ca trebuie sa-i dea inapoi. Nu o spun ca pe un repros, ci ca sa va dati seama ca va legati singuri saracia de gard. Dumnezeu pe viclean uraste si ia si sporul si harul si darul! Nu inmulteste nimic!”, subliniaza parintele.

Loading...

Vezi predica VIDEO aici

Indemnul parintelui Calistrat pentru cei care iau bani cu imprumut: „Cand imprumuti un ban, du-l inapoi ca-ti legi singur pe satana si saracia de ograda ta!” was last modified: noiembrie 7th, 2017 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close