Presedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Tulcea, Dumitru Mergeani, afirma ca social-democratii sunt intr-un moment cand trebuie sa admita ca s-au facut greseli in privinta modului in care a fost adoptata OUG de modificare a Codurilor penale si se dezice de modul miselesc in care au fost aprobate ordonantele care il favorizeaza pe condamnatul penal Liviu Nicolae Dragnea!

„Politica trebuie facuta transparent si participativ. Votul nu inseamna un cec in alb si tot timpul trebuie sa se tina cont de opiniile alegatorilor. Sunt si voi ramane social democrat, dar nu sunt de acord cu modul in care au fost luate ultimele decizii. Si aici vorbesc despre comunicare, a lipsit total. Am vorbit cu avocati, cu juristi. Aproape toti mi-au adus argumente ca dracul nu e asa de negru, ca ce spun ordonantele nu e chiar asa cum se propaga pe facebook. Ca e nevoie de resetare, ca ordonantele nu sunt poate cele mai bune, dar se poate lucra pe ele. Ca trebuia explicat publicului fiecare nelamurire, iar legea trebuia sa treaca musai prin Parlament.
Militez pentru INFORMARE!! Am incredere in oamenii de valoare din PSD si cred ca acesta este un moment cand trebuie sa admitem ca s-au facut greseli!”, a scris joi, pe Facebook, Mergeani, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea.

El a adaugat ca PSD trebuie sa lase in urma ce a fost si sa mearga inainte, explicand mai bine ce vrea sa faca si de ce.