Orezul de plastic este ultima inventie a industriei alimentare prin care se incearca introducerea in constiinta publica a beneficiilor consumului de orez, dar in acelasi timp se impune si un pret mic. Din ce motiv? Pentru ca nu tot timpul culturile de orez din Asia ies in cantitatile necesare, iar diferenta dintre realizat si necesar trebuie compensata cu ceva: orezul de plastic.

Dupa ce orezul din plastic a aparut prima data in China, apoi s-a extins in Vietnam, India si Indonezia, specialistii au tras un semnal de alarma la inceputul acestei luni si sustin ca prezenta acestuia se pare ca este semnalata chiar si in Europa, scrie Realitatea.net.

OREZ DIN PLASTIC – CUM IL DIFERENTIEM

In scop de protectie, oamenii pot sa observe ca orezul pe care il cumpara nu este real. Insa, pentru ca arata ca si cel real, orezul din plastic nu poate fi recunoscut atunci cand il cumperi, mai ales ca, din motive lesne de inteles, este amestecat cu acesta, scrie Healthy Life Story. Orezul din plastic este extrem de periculos pentru sistemului digestiv, cauzand gastrita.

Unele surse au scris ca acest orez este fabricat din cartofi si rasina sintetica. Altele spun ca ar contine anumite substante chimice.

Iata un video care isi arata care sunt diferentele intre orezul natural din orezul din plastic:

sursa: voceatransilvaniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.