Cap Limpede

Social

Inca nu ai primit instiintarea acasa? ROMANII au inceput sa primeasca ORDINE DE CHEMARE in ARMATA!

Romanii au inceput sa primeasca ordine de chemare in unitatile militare si celelalte structuri ale MApN.

”Eu am si eu invitatie la aceasta convocare pe data de 2 – 3 – 4 iunie, daca nu ma insel, sa particip la aceasta instruire. Ei vor sa faca un exercitiu de mobilizare ca sa vada in cat timp se prezinta rezervistii la unitate, probabil cheama si pe cei care nu au facut armata. Dar pot fi mobilizati ca sunt sefi ai unor agenti economici care au masini care le pot pune la dispozitie. Si vor veni 20 de ofiteri de la Bucuresti care vor face instruirea”, a declarat prefectul Costica Macaleti.

O evidenta clara a rezervistilor din judetul Botosani este detinuta de Centrul Militar Judetean, structura care a si emis ordinele de chemare. Oficial, aceste convocari se efectueaza pentru verificarea situatiei rezervistilor in vederea actualizarii bazei de date.

Citeste care sunt documentele necesare recrutarii pe StireaZilei.com!

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-62436").on("click", function(){ $(".com-click-id-62436").show(); $(".disqus-thread-62436").show(); $(".com-but-62436").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});