Acasă Life Monden Impacare intre regii Cioaba? Dorin accepta scuzele frateului sau Daniel

Impacare intre regii Cioaba? Dorin accepta scuzele frateului sau Daniel

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa ce in weekend Daniel Cioaba si-a cerut public iertare de la fratele sau pentru declaratiile dure facute in ultimele doua saptamani, Dorin a anuntat marti ca accepta sa dea uitarii lucrurile rele si sa ingroape securea razboiului.

Dorin Cioaba a excplicat marti dimineata ca este surprins de cuvintele rostite de fratele sau, la capataiul mormantului lui Florin Cioaba.

Regele international al romilor spune ca l-a iertat deja pe regele romilor din Romania si i-a transmis acestuia ca il asteapta langa el pentru a face lucruri utile pentru comunitatea romilor.

”Nu i-am purtat niciodata pica. Eu l-am vazut ca are reactii de moment. Am stiut ca timpul le rezolva pe toate. Si-a dat seama ca a gresit fata de mine. Vorbele aruncate au facut si rani. Eu sunt un om care sfanta scriptura m-a invatat sa iert si il iert si pe fratele meu.  Lasam timpul sa le rezolvam pe toate. El o sa inteleaga ca eu niciodata nu i-am dorit raul si ca trebuie sa stea langa mine si ca sa facem ceva pentru comunitate”, a spus Dorin Cioaba.

”Functia lui de presedinte al Centrului Crestin al Romilor implica o responsabilitate mare. Sper ca cei din conducerea actuala sa tina pasul cu proiectele acestea si sa dea dovada ca se ocupa de aceste probleme. Nu as dori ca proiectele tatalui meu sa esueze din cauza lor si nici ei nu cred ca isi doresc asa ceva”, a mai spus Dorin Cioaba.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos