IMAGINILE EMOTIONANTE: Dupa ce sotia i-a fost rapusa de cancer, un barbat a recreat povestea nuntii in imagini impreuna cu fiica sa! – Cap Limpede

IMAGINILE EMOTIONANTE: Dupa ce sotia i-a fost rapusa de cancer, un barbat a recreat povestea nuntii in imagini impreuna cu fiica sa!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un tata indurerat de pierderea sotiei iubite a ales o metoda emotionanta de a recrea povestea de dragoste care l-a legat de cea care i-a dat sens vietii. Ben Nunery a sensibilizat milioane de oameni cu povestea sa dupa ce a recreat un portret din viata trait alaturi de sotia sa alaturi de fiica sa.

Sotia lui Ben Nunery a decedat in 2011 dupa o lunga batalie cu o forma rara de cancer la plamani. Dupa numai doi ani de zile, Ben si fiica sa Olivia au decis sa se intoarca in casa unde el si Ali s-au mutat imediat dupa casatorie. Casa era goala exact ca in ziua in care ce-i doi soti se mutasera in ea. Asa ca Ben si cumnata sa, fotograful Melanie Pace, care a facut si pozele de la nunta, au recreat un album identic dar cu Ben si Olivia.

Povestea a fost preluata de buzfeed.com de pe blogul dedicat lui Ali.

 Vezi in pagina urmatoare

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close