Acasă Multimedia Fotogalerie IMAGINI MACABRE cu RITUALUL DE MUMIFICARE dintr-un sat din Papua Noua Guinee!...

IMAGINI MACABRE cu RITUALUL DE MUMIFICARE dintr-un sat din Papua Noua Guinee! GALERIE FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-o regiune din Papua Noua Guinee, un trib are un ritual de mumificare a mortilor pe cat de bizar, pe atat de macabru si infricosator.

Indiferent ca este vorba de femei, copii sau barbati, mortii din tribul Angua sunt supusi unui proces macabru de conservare, scrie Daily Mail.

Astfel, membrii tribului fac taieturi in picioarele, genunchii si coatele cadavrelor, pentru a permite grasimii din corp sa iasa la suprafata. Grasimea este apoi colectata cu ajutorul unor bastoane din bamus si este folosita in doua scopuri. Mai intai, este utilizata pentru a unge cadavrele care apoi vor fi arse. Restul de grasime ramasa este folosita de membrii tribului ca ulei pentru gatit.

Inainte de arderea persoanei decedate, acesteia ii sunt taiate talpile, palmele si limba, care vor fi date sotului/sotiei.

Ritualul continua cu asezarea cadavrelor in custi construite tot din babmus, care vor fi apoi expuse pe dealurile din imprejurimi. Se spune despre acestia ca sunt pazitorii tribului si ca scopul lor este de a-i speria pe cei care ar putea patrunde in acel loc.

Vezi GALERIA FOTO PE: bizar.caplimpede.ro

    

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos