Acasă World Imagini cutremuratoare! Dovada ca nu suntem singuri pe Pamant! Video

Imagini cutremuratoare! Dovada ca nu suntem singuri pe Pamant! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Imaginile surprinse de un barbat in orasul Semipalatinsk, Kazahstan, arata ca nu suntem singuri pe Pamant. Imaginile arata cum doua siluete energetice ridica la cer o alta silueta.

Martorii de la fata locului sugereaza ca pe filmare sunt doi ingeri care ridica la cer sufletul pur al unui copil.

Intreaga poveste s-a intamplat cu cativa ani in urma, in micutul oras Semipalatinsk din Kazahstan, atunci cand un barbat care astepta pornirea cortegiului funerar catre biserica si cimitir. Barbatul in cauza a vrut sa filmeze casa in care in urma cu trei zile murise un copil, noteaza efemeride.

Cu ochiul liber nu s-a putut vedea nimic special, dar atunci cand a revazut filmarea, barbatul in cauza a realizat ca filmase un lucru incredibil. In imaginile de mai jos se poate vedea destul de clar cum doua entitati energetice, probabil ingeri, ridica spre cer o alta entitate energetica, sufletul.

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile si putem spune ca certifica faptul ca niciodata nu am fost singuri pe aceasta planeta. Chiar daca ochiul uman nu poate capta toate evenimentele care se petrec in jurul nostru, tehnologia actuala face lumina cu privire la unul dintre cel mai mare mister al vietii, moartea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos