Acasă Stirile zilei Tech Iata cum isi repara singur zgarieturile Lg G FLex 2! VIDEO

Iata cum isi repara singur zgarieturile Lg G FLex 2! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In cadrul CES 2015 a fost prezentat LG G Flex 2, cel mai nou smartphone LG, iar in el compania a implementat o tehnologie interesanta care promite sa isi repare singur zgarieturile.

Prima versiune a LG G Flex avea o carcasa care se repara singura dupa anumite tipuri de zgarieturi, procesul durand pana la 3 minute, iar asteptarea s-a dovedit a fi prea lunga pentru unii utiliaztori.

In aceasta idee, cei de la LG au implementat in LG G Flex 2 un nou tip de material pentru carcasa, acesta reparandu-se singur dupa doar 10 secunde. Pentru a demonstra cat de eficient este intregul sistem cei de la LG au montat la CES 2015 o masinarie care zgaria carcasele LG G Flex 2 si LG G Flex, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata diferenta dintre ele.

Compania LG a creat o poly-rasina care este folosita in fabricarea carcasei LG G Flex 2, aceasta extinzandu-se in momentul zgarierii carcasei. Desi materialul in sine nu dadea impresia ca va respecta timpul de refacere dupa zgariere, ei bine iata ca avem dovada faptului ca LG a reusit sa creeze o carcasa durabila pentru clientii sai.

Vezi VIDEO pe video.caplimpede.ro!