Acasă Life Horoscop Horoscopul pasarilor sacre! In functie de data nasterii poti afla ce pasare...

Horoscopul pasarilor sacre! In functie de data nasterii poti afla ce pasare te reprezinta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Avem horoscop european, chinezesc si chiar tiganesc, insa putini stiu ca exista si un horoscop al pasarilor sacre. Se spune ca in functie de data nasterii iti corespunde o pasare si trasaturile specifice. Spre deosebire de horoscopul european, acesta este simbolizat de 13 reprezentari , scrie libertatea.

CORB: 25 noiembrie – 23 decembrie
Intotdeauna impresionant,corbul este un model de tarie de caracter. El este mai inteligent decat colegii lui si are abilitati neintrecute de rezolvare a problemelor. Corbul se bucura de provocarile intalnite si e stimulat de locuri salbatice si expuse.

Alte caracteristici
Corbul uimeste prin faptul ca supravietuieste in zone de mare asprime, din cele desertice pana in cele polare. Aceasta capacitate este explicata prin inteligenta sa, corbul avand cel mai mare indice de inteligenta dintre toate zburatoarele. Corbul este vazut ca un simbol al raului diabolic in crestinismul traditional. Simbolizeaza de asemenea si moartea. Pentru ca este un semn de transformare, corbul este deseori asociat cu magicienii si vrajitorii.

STARC: 24 decembrie – 20 ianuarie
Starcul e un caracter inselator. Desi poate fi o persoana singuratica pentru o mare parte din timp, el are totusi nevoie sa se stabileasca in comunitati in care sa cunoasca pe toata lumea. Se poate impotmoli cu usurinta in diverse probleme, dar este destul de puternic pentru a le face fata. Natura lui nesigura il conduce de multe ori in asteptarea si acceptarea cu usurinta a complimentelor.

Alte caracteristici
Starcul isi urmareste prada singur si cu multa rabdare. Cei mai multi starci traiesc si isi fac cuiburi in colonii mari; altele sunt sociabile numai in perioada de reproductie, iar unele traiesc in totalitate izolate. Uneori sta nemiscat, ca paralizat. Evita pericolul mai degraba alergand decat zburand.

 

PRIHOR: 21 ianuarie – 17 februarie
O prezenta colorata, deosebita si un temperament de foc. Este foarte incapatanat si tine la parerile lui cu toate ca opiniile nu ii sunt intotdeauna impartasite de toata lumea. Mandru, iubitor de casa, aproape de familia lui. Are tendinta de a fi certaret.

Alte caracteristici
In timpul sezonului de reproductie, prihorului de sex masculin ii cresc pene negre pe cap, cu scopul de a atrage femelele. Dupa ce sezonul de imperechere a trecut, aceste pene sunt pierdute.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos