Acasă Life Horoscop Horoscopul african iti spune totul despre tine cat ai clipi! Vezi ce...

Horoscopul african iti spune totul despre tine cat ai clipi! Vezi ce te asteapta in viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Horoscopul african iti spune mai multe decat crezi despre personalitatea ta. Afla ce semn esti, in functie de data in care te-ai nascut. Cu siguranta destinul ti-a pregatit lucruri marete.

Tatal (4 ianuarie-3 februarie) – Esti o persoana stabila si bine ancorata in realitate. Dai dovada de onestitate, corectitudine si altruism si, de cele mai multe ori, lumea iti cere sfatul.

Mama (4 februarie-5 martie) – Esti o fire extrem de emotionala, protectoare si dai dovada de multa blandete. Dai dovada de multa generozitate si asta iti aduce multi prieteni.

Familia (6 martie-4 aprilie) – Esti o fire calda, atenta si dispusa sa se sacrifice pe sine pentru binele celorlalti. Adori sa te implici in acte caritabile si asta iti va aduce multa multumire sufleteasca.

Fiul (5 aprilie-4 mai) – Respecti mereu promisiunile pe care le faci, te organizezi bine si asta iti aduce multe laude la locul de munca. Esti o fire energica si extrem de muncitoare.

Fiica (5 mai- 4 iunie) – Optimismul si generozitatea te vor ajuta sa depasesti orice obstacol din viata. Esti o fire vesela ce atrage imediat atentia celor din jur.

Unchiul (5 iunie-4 iulie) – personalitate autoritara si directa, poti parea genul de om foarte sever. Dai totusi dovada de autoironie si asta te face placut celor din jurul tau.

Vrajitoarea (5 iulie-4 august) – fire puternica si isteata, aproape ca niciun obstacol nu te va pune la pamant. Totusi, ai si anumite defecte: nerabdarea!

Leul (5 august-3 septembrie) – esti o personalitate calda si plina de energie, vesela si iubitoare de lucruri frumoase. Optimismul si intuitia buna te vor duce mereu pe culmile succesului.

Antilopa (4 septembrie-3 octombrie) – Iubesti patimas si ai mari pretentii, iar asta iti poate aduce multe obstacole in viata. Ai prostul obicei de a te supara usor si de-a deveni prea suspicios din fire.

Inteleptul (4 octombrie-3 noiembrie) – esti genul de persoana protectoare si emotiva. Dai dovada de multa intelepciune si asta te fereste in viata de multe neplaceri.

Matusa (4 noiembrie-3 decembrie) – personalitate devotata, generoasa si binevoitoare, vei cauta toata viata sa faci fapte bune.

Abundenta (4 decembrie-3 ianuarie) – Toata viata va trebui sa ai grija cum iti alegi prietenii, dar si cum arati ca iubesti pe cineva. Ai parte de noroc si mereu gasesti solutii cu usurinta, arata A1.