Acasă Life Horoscop HOROSCOP2014: Cum vei sta cu banii in 2014 in functie de zodie!...

HOROSCOP2014: Cum vei sta cu banii in 2014 in functie de zodie! Iesirea din DEPRESIA FINANCIARA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Toata lumea asteapta vesti bune pentru anul 2014 din punct de vedere financiar, dar unele semne zodiacale se vor bucura mai mult de asta altele mai putin. Cert este ca dupa multi ani de la declansarea crizei economice nativii unor zodii vor iesi mai invatati, altii mai cumpatati decat ceilalti, iar altii nu au priceput nimic si vor fi la fel de cheltuitori.

Vei spune banii nu sunt totul in viata, desigur dar sa recunoastem ca sunt ca oxigenul in ziua de azi si toti alergam sa-i avem!

Este greu sa te mai descurci cu banii in zilele noastre mai ales dupa criza economica din 2008. Unii sunt datori pana in gat, altii au ramas fara locuri de munca, altii sunt presati de datoriile la banci. Toti simtim stresul lipsei banilor. Acest disconfort financiar poate afecta relatiile din viata ta, familia, obiceiurile si mai ales somnul. Acum oamenii resimt din plin durerea lipsei banilor, mai mult decat in urma cu 70 de ani, cand macar aveau o independenta alimentara.

Vesti bune si vesti rele pentru 2014!

Vestea buna este ca ne revenim incet si astrele arata ca ne vom reveni in continuare. Vestea rea este ca unii ne-am invatat lectiile din depresia financiara iar altii nu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos