Acasă Life Horoscop HOROSCOP CHINEZESC 2015! Cum va fi anul Oii/Caprei de Lemn pentru fiecare...

HOROSCOP CHINEZESC 2015! Cum va fi anul Oii/Caprei de Lemn pentru fiecare zodie in parte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

HOROSCOP CHINEZESC 2015. Anul Oii de Lemn sau al Caprei de Lemn, in zodiacul chinezesc se anunta un an linistit, tinand cont de cel care tocmai se termina.

Anul Oii de lemn va fi unul relaxant, de cautare a propriei linisti si de a face pace cu semenii. Lucrurile vor progresa incet, oamenii vor deveni mai sentimentali si mai afectivi. Influenta Oii va aduce oamenii mai aproape de casa si de familie, si se vor simti mai liberi in ceea ce priveste timpul si banii. Avand in vedere faptul ca Oaia este considerata un patron al artelor, in acest an va iesi in evidenta creativitatea firii oamenilor. Ei vor fi mai productivi, mai imaginativi in abordarile lor artistice si estetice. Armoniile pesimiste ale anului vor aduce, insa, si cateva elemente de hipersensibilitate si irascibilitate in ceea ce priveste lucruri mai putin importante. Pot aparea si cateva descurajari si autocritici in actiunile intreprinse, mai ales atunci cand lucrurile nu evolueaza in directia dorita.

Pe scena mondiala, lucrurile vor evolua linistit si vor fi sub control. Timpul permite tuturor sa aiba capricii si vise. Vor aparea cunostinte noi, va fi timp pentru calatorii, vor fi bani pentru investitii in arta si antichitati. Atentie, insa! Cine face risipa va suporta consecintele.

Plina de speranta, iubirea Oii pentru armonie si pasiune aprinsa, pentru coabitarea chiar si cu dusmanii, ii va face pe unii oameni sa devina martirii unor revolte si neintelegeri. Cei moderati si blanzi vor fi acuzati si luati in seama. Razboaiele, conflictele internationale, animozitatile reciproce de regula inceteaza in acest an. Seninatatea cailor pasnice ale Oii vor face ca sa existe un mic regres pentru semnele active sau foarte intense deoarece nu este un an efervescent ca activitati, ci un an al introspectiilor.

Iata cum arata Anul Oii/Caprei de Lemn pentru fiecare zodie in parte:

Anul Oii/Caprei pentru Sobolan

In acest an va recupera ceva din bani si va avea unele realizari in cariera. Planurile sale nu se vor realizeze fara a face fata unor schimbari sau mici conflicte. Va fi capabil sa descopere si sa obtina avantaje de pe urma unor ocazii ignorate anterior.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos