Cap Limpede

Horoscop

HOROSCOP BIBLIC: Descopera identitatea ascunsa a barbatului tau!

Amanuntele dintr-un horoscop biblic nu au nimic de-a face cu religiozitatea ci se bazeaza pe asocierile care se fac intre cei 12 apostoli si cele 12 zodii, dar mai ales pe similitudinile dintre personalitatile apostolilor si personalitatile celor 12 zodii masculine.

Berbec – Apostolul Petru

Zodia Berbec imprumuta unele trasaturi ale apostolului Simon Petru. Petru avea o personalitate impulsiva, era inzestrat cu anumite calitati de lider si reusea sa se impuna prin prezenta sa. El este perceput drept un initiator in tot ceea ce facea, un deschizator de drumuri. Berbecul are si el tendinta de a actiona sub influenta primelor impulsuri, luand decizii bruste si surprinzatoare. Se razgandeste repede, se aprinde cu usurinta, personalitatea sa este puternica, incandescenta, stimulanta, captivanta. Se spune in traditia populara religioasa ca Apostolul Petru este inzestrat cu autoritate de Dumnezeu, el fiind cel care decide cine intra pe portile Raiului. Berbecul este si el o fire autoritara.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-68544").on("click", function(){ $(".com-click-id-68544").show(); $(".disqus-thread-68544").show(); $(".com-but-68544").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});