Cap Limpede

Horoscop

HOROSCOP 27 februarie 2015! Unele zodii pot cadea in patima geloziei!

RAC

rac

Aveti ocazia sa obtineti cu usurinta mici castiguri financiare, dar va recomandam sa fiti prudent si sa evitati speculatiile.

Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu probleme sentimentale, daca refuzati sa mergeti o petrecere. Va sfatuim sa nu exagerati importanta sentimentelor.

Incercati sa nu ii ignorati pe cei din jur!

 

LEU

leuSunt favorizate intalnirile de afaceri si relatiile cu cei apropiati. Dimineata va intalniti o persoana pe care nu ati vazut-o de mult si sunteti placut impresionat.

Dupa-amiaza va ocupati de probleme de familie, indelung amanate.

Va sfatuim sa tineti cont si de dorintele celor mai tineri din familie.

 

FECIOARA

fecioaraS-ar putea sa aveti mici dificultati in camin, dar se vor rezolva rapid. Puteti sa detensionati atmosfera cu o vorba buna.

Dupa-amiaza va regasiti buna dispozitie cu prilejul unei vizite la prieteni.

Aveti grija sa nu provocati scene de gelozie!

Pagini: 1 2 3 4

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77070").on("click", function(){ $(".com-click-id-77070").show(); $(".disqus-thread-77070").show(); $(".com-but-77070").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});