Cap Limpede

Horoscop

HOROSCOP 2015! Cele mai geloase ZODII de care sa te feresti! Nu uita si nu iarta!

HOROSCOP 2015! Zodia in care ne-am nascut poate juca un rol considerabil in ceea ce priveste felul in care controlam sau resimtim gelozia.

Fiecare din noi suntem „muscati“ de gelozie macar o data in viata, dar semnul astral care ne guverneaza intensifica aceasta emotie mai mullt decat in cazul altor zodii, conform astrology.com.

Cele mai geloase zodii: Scorpion

scorpion

Nativii din Scorpion pur si simplu radiaza gelozie, fiind gelosi pe oricine a stat vreodata in apropierea partenerilor lor. Cea mai mare problema cu care se confrunta este ca nu-si pot controla emotiile de aceasta natura si izbucnirile sunt deosebit de virulente, iar acesta este principalul motiv pentru care se numara printre cele mai geloase zodii.

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-74512").on("click", function(){ $(".com-click-id-74512").show(); $(".disqus-thread-74512").show(); $(".com-but-74512").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});