Acasă Life Monden Halle Berry, obligata sa plateasca pensie alimentara fostului sot

Halle Berry, obligata sa plateasca pensie alimentara fostului sot

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actrita americana Halle Berry a fost obligata de catre un judecator sa plateasca fostului sot, Gabriel Aubry, o pensie alimentara de 20.000 de dolari pe luna.

Halle Berry a fost obligata, la inceputul acestei saptamani, printr-o sentinta judecatoareasca, sa ii plateasca fostului partner de viata, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentara lunara in valoare de 20.000 de dolari.

Decizia survine dupa ce, in luna aprilie, acesta a cerut instantei sa o oblige pe Hally Berry sa ii plateasca pensie alimentara cu o valoare cuprinsa intre 15.000 si 20.000 de dolari, deoarece el nu isi permite deocamdata o locuinta la standardele cu care este obisnuita Nahla, fetita lor in nvarsta de patru ani. Totodata, potrivit TMZ.com, Aubry a cerut si ca actrita sa deconteze costurile vizitelor pe care fetita le va face la bunicii sai din Canada, precum si imbracamintea pe care si-o va achizitiona.

Cei doi s-au despartit in februarie 2010, dupa o relatie de cinci ani, moment incepand din care cei doi se cearta asupra custodiei copilei.