Actrita americana Halle Berry a fost obligata de catre un judecator sa plateasca fostului sot, Gabriel Aubry, o pensie alimentara de 20.000 de dolari pe luna.

Halle Berry a fost obligata, la inceputul acestei saptamani, printr-o sentinta judecatoareasca, sa ii plateasca fostului partner de viata, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentara lunara in valoare de 20.000 de dolari.

Decizia survine dupa ce, in luna aprilie, acesta a cerut instantei sa o oblige pe Hally Berry sa ii plateasca pensie alimentara cu o valoare cuprinsa intre 15.000 si 20.000 de dolari, deoarece el nu isi permite deocamdata o locuinta la standardele cu care este obisnuita Nahla, fetita lor in nvarsta de patru ani. Totodata, potrivit TMZ.com, Aubry a cerut si ca actrita sa deconteze costurile vizitelor pe care fetita le va face la bunicii sai din Canada, precum si imbracamintea pe care si-o va achizitiona.

Cei doi s-au despartit in februarie 2010, dupa o relatie de cinci ani, moment incepand din care cei doi se cearta asupra custodiei copilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.