Acasă Stirile zilei Hagi despe comparatia cu Messi: Eu sunt mai batran!

Hagi despe comparatia cu Messi: Eu sunt mai batran!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezent la Casa Fotbalului la cursul organizat de Scoala Federala de Antrenori, Gica Hagi s-a aratat incantat de lectia teoretica sustinuta de directorul tehnic al Federatiei Spaniole de Fotbal, Gines Melendez. „Sunt multe de invatat de la cei care vin de afara, mai ales cand vorbim de Spania si de directorul unei scoli. Pentru un antrenor, orice idee este buna pentru ca sunt lucruri noi. Domnul Gines a spus ca antrenorii sunt foarte importanti, si asa este, pentru ca pana la urma ei antreneaza, ei selecteaza, ei au ochiul, ei fac echipele”, a afirmat Hagi.

Laudat in mai multe randuri de Gines Melendez in timpul cursului, Gheorghe Hagi a afirmat ca exista doar cateva asemanari intre el si Lionel Messi. „E, m-a comparat cu Messi… eu sunt mai batran. Se aseamana jucatorii pentru ca stiti cum e, picior stang, explozie, sunt mai multe. Avantajul meu a fost ca am jucat la cele mai bune cluburi din Spania, acolo am invatat foarte multe. Si semanam foarte tare pentru ca gandul meu, ideile mele sunt toate din Spania. In plus, e firea mea, de jucator cu personalitate, care nu vrea decat sa castige. Iar ei au asta in sange”, a adaugat fostul component al formatiilor Real Madrid si FC Barcelona.

Directorul Tehnic al Federatiei Spaniole de Fotbal, Gines Melendez, a sustinut, luni, o lectie teoretica, la Casa Fotbalului in cadrul cursului organizat de Scoala Federala de Antrenori in scopul perfectionarii si reinnoirii licentei UEFA PRO pentru anul 2012. De asemenea, Gines Melendez a condus si o lectie practica pe stadionul formatiei Juventus Colentina.

La curs au fost prezenti printre altii Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabau, Viorel Hizo, Ionut Badea, Emil Sandoi, Florin Radu Raducioiu, Viorel Moldovan, Basarab Panduru, Laurentiu Rosu, Ovidiu Stanga, Bogdan Vintila, Ionel Ganea, Florin Constantinovici, Ilie Stan si Nicolae Manea.

CITESTE MAI MULTE DECLARATII ALE LUI HAGI PE 24S.RO

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos