Guvernul va anula duminica ordonanta buclucasa care il salva pe presedintele Liviu Dragnea de condamnarea penala. Iata ce spune premierul Sorin Grindeanu care spune si ca ministrul Justitiei Florin Iordache va suporta consecintele

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, ca argumentele in favoarea sustinerii ordonantei privind modificarea Codurilor penale nu au fost bine comunicate, ministrul Justitiei fiind cel care „isi asuma consecintele”.

„Toate argumentele pe care noi le-am avut in sustinerea acestei ordonante nu au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multa confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni care nu au legatura cu ceea ce pana la urma s-a adoptat. De aceea, Ministerul Justitiei si ministrul Justitiei isi vor asuma si isi asuma consecintele”, a spus Grindeanu, la Palatul Victoria.

El a precizat ca doreste in continuare punerea in practica a programului de guvernare.

„Mai avem pe primul trimestru 12 puncte pe care trebuie sa le adoptam prin sedintele viitoare de guvern si prin masurile pe care le vom lua astfel incat ceea ce au votat romanii, acel program de guvernare, sa se regaseasca in viata lor de zi cu zi”, a adaugat premierul.