Guvernul pregateste noi masuri pentru a combate evaziunea fiscala – Cap Limpede

Guvernul pregateste noi masuri pentru a combate evaziunea fiscala

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Guvernul pregateste noi masuri pentru a combate evaziunea fiscala, astfel ca firmele care prezinta Fiscului venituri mai mici cu pana la 10% decat valoarea reala vor fi penalizate cu 10% din diferenta nedeclarata, iar cele care anunta venituri mai mici cu peste 10% decat valoarea reala vor fi penalizate cu 25% din diferenta.

Sistemul va fi introdus de Guvern ca parte a unui set de masuri pentru lupta cu evaziunea fiscala, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Loading...

„Prin noul sistem, firmele care declara administratiei fiscale un anumit venit care se dovedeste insa a fi cu pana la 10% mai mic decat valoarea reala vor fi penalizate cu 10% din diferenta, iar cele care declara venituri mai mici cu peste 10% comparativ cu suma reala vor fi penalizate cu 25% din diferenta nedeclarata”, au afirmat sursele.

Premierul Victor Ponta a anuntat anterior ca Guvernul va aproba, probabil saptamana viitoare, un pachet de masuri referitoare inclusiv la modificarea sistemului de penalitati la plata datoriilor bugetare.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close