Strabag Romania cauta oameni care sa performeze pe postul de asistent, economist, inginer.

Lista posturilor vacante la Strabag Romania

Strabag SRL Divizia Betoane angajeaza la Cluj un economist. Esti eligibil pentru acest post daca ai absolvit o facultate de profil, ai experienta in domeniu, ai cunostinte avansate de limba germana si de operare PC. Termenul-limita pana la care poti aplica la acest post este 10 decembrie. Amanunte gasesti aici.

Strabag SRL Divizia Betoane cauta in Bucuresti doi oameni care sa performeze pe postul de reprezentant de vanzari. Candidatii potriviti pentru acest post au absolvit studii superioare, au minimum trei ani experienta in domeniul betoanelor si al vanzarilor, au cunostinte de Office, permis de conducere categoria B si cunostinte medii de limba engleza. 9 decembrie este ultima zi in care puteti aplica la acest post.

Strabag SRL – Constructii Drumuri cauta in aceasta perioada omul potrivit pentru postul de asistent economist in Ramnicu-Valcea, pe o perioada de doi ani. Candidatul ideal a absolvit o facultate cu profil economic, are minimum trei ani experienta in domeniu, are cunostinte avansate de limba engleza si/sau germana, stie sa opereze in Office si e punctual.

Strabag cauta un roman care sa lucreze la Chisinau in constructii

Strabag SRL – Constructii Civile recruteaza pe postul de inginer constructii civile si industriale la Chisinau.

Candidatul ideal pentru acest post vorbeste fluent limba engleza, e absolvent al unei facultati cu profil tehnic, e dispus sa plece in deplasari si sa munceasca sub presiune. Sunt avantajati la angajare candidatii care vorbesc limba germana si au experienta intr-o pozitie similara.

1 COMENTARIU

  1. Banica Emil din Bucuresti Doresc sa ma angajez la intreprinderea Dv.. in meseria de Dulgher ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.