Greseala pe care o fac tot timpul gospodinele atunci cand folosesc folia de aluminiu

Raw Life and Style

Folia de aliminiu este extrem de practica atunci cand vrei sa impachetezi anumite alimente.

Este utilizata cu succes si la prepararea mancarurilor la cuptor sau la prepararea deserturilor. Cu toate acestea, exista si reactii adverse!

Aluminiul este un metal cu o mare reactivitate, care atunci cand intra in contact cu alimentele poate avea efecte negative asupra sanatatii. Riscul devine major atunci cand incalzesti produse care sunt invelite in folie de aluminiu.

Multe gospodine incalzesc mancarea invelita in folie de aluminiu, insa putine stiu ca atunci cand aceasta folie are o temperatura ridicata metalul este rapid absorbit de mancare si astfel ajunge in organism.

Click pe aceeasi tema:  Descifreaza secretul buzelor! Ce spun acestea despre bolile de care suferi

Atunci cand aluminiul ajunge in corp, sistemul digestiv nu face fata si acest metal nu este digerat. Ca urmare, el se acumuleaza in preajma unor organe: rinichii, ficatul si creierul.









spre