Greseala pe care o fac gospodinele atunci cand curata frigiderul! Cum se scapa usor de mirosul urat – Cap Limpede

Greseala pe care o fac gospodinele atunci cand curata frigiderul! Cum se scapa usor de mirosul urat

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Combina 5 linguri de otet natural de mere cu o cana de apa, curata, apoi inmoaie buretele si spala frigiderul pe dinauntru: asta inseamna atat peretii, cat si rafturile. Dupa ce ai terminat de spalat, clateste-l cu apa curata si lasa-i usa deschisa cel putin o ora, ca sa se usuce complet si sa se aeriseasca.

Zeama de lamaie indeparteaza mirosurile urate

Stoarce o jumatate de lamaie si combina zeama cu cana de apa, apoi spala frigiderul pe dinauntru. Mai clateste-l o data, apoi lasa-l sa se usuce si este gata de folosire.

Bicarbonatul de sodiu poate indeparta mirosurile

Loading...

Poti pune un castron plin cu bicarbonat de sodiu in frigider, pe care il lasi apoi inchis pentru cel putin 24 de ore. Bicarbonatul de sodiu va absorbi toate mirosurile neplacute din frigider, potrivit onlinereport.ro

Atunci cand vrei sa cureti frigiderul, este indicat sa-l si decongelezi. Daca vrei sa nu apara mirosuri neplacute, lasa-l cu usa deschisa peste noapte. Dezinfecteaza toate rafturile si toti peretii frigiderului, dar spala si congelatorul, odata ce s-a topit gheata din el. Este mai simplu sa speli rafturile daca le scoti si le cureti separat.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close