Acasă Stirile zilei Google: Introduce semne de diversitate in spatele „I’m Feeling Lucky”

Google: Introduce semne de diversitate in spatele „I’m Feeling Lucky”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu toate ca deseori Google vine cu schimbari care tin de algoritmii de cautare si ranking, din cand in cand gigantul isi aduce aminte si de interfata banala dominata de doua butoante mari: „Google Search” si „I’m feeling lucky”.

 

Noile schimbari tin de butonul „I’m feeling lucky”.

Mai precis, este vorba de modul prin care acest buton banal isi schimba textul afisat si functionalitatea prin simpla pozitionare a cursorului deasupra sa.

Astfel s-a ajuns de exemplu, in imaginea de mai sus, ca butonul din partea dreapta sa afiseze un text precum „I’m Feeling Playful”.

Desi ideea este draguta si atractiva, interesanta este functionalitatea din spate. Intregul concept implica de fapt o metoda de marketing a celorlalte proiecte marca Google.

Astfel, printr-un click pe „I’m feeling hungry” veti vedea o serie de restaurante din zona.

Printr-un click pe „I’m feeling wonderful” veti vedea imagini din Google World Wonders Project. Printr-un click pe „I’m feeling Doodley” veti vedea o serie de versiuni ale logo-ului Google folosite pe parcursul ultimilor ani. Cu un pic de rabdare veti vedea toate posibilitatile.

Astfel, daca pana acum v-ati fi blocat in fata unei pagini de cautare Google deoarece nu va venea nici o idee legata de ce sa cautati, macar va puteti distra cu „I’m Feeling Lucky”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos