Acasă Timp liber Auto GOODYEAR lanseaza ANVELOPELE auto-gonflabile care benficiaza de tehnologia AMT! VIDEO

GOODYEAR lanseaza ANVELOPELE auto-gonflabile care benficiaza de tehnologia AMT! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Inginerii de la The Goodyear Tire and Rubber Company au proiectat o anvelopa care sa reduca sensibil consumul de combustibil si sa imbunatateasca performanta, datoria tehnologiei AMT.

Vezi aici VIDEO!

Special create pentru autocamioane, anvelopele auto-gonflabile Goodyear beneficiaza de tehnologia AMT (Air Maintenance Technology) care permite mentinerea unei presiuni optime constante in pneu, eliminand astfel nevoia unei interventii din exterior pentru umflarea amvelopei. In conditiile in care studiile spun ca cele mai mari costuri de intretinere a flotelor de camioane se inregistreaza din cauza problemelor cu anvelopele, cei de la Goodyear promit ca noile anvelope vin cu o serie de beneficii evidente pentru clienti.

Unul dintre avantajele tehnologiei AMT este ca favorizeaza o economie mai mare de combustibil, in timp ce prelungeste durata de viata a anvelopelor. Conform studiilor, pneurile umflate cu 10sub presiunea optima au o durata de viata mai scazuta cu 9-16%. Tehnologia AMT contracareaza aceste probleme, clientii putand utiliza anvelopele la intreaga lor capacitate, pe toata perioada de timp pentru care au fost proiectate.

Un alt beneficiu adus de anvelopele Goodyear cu tehnologia AMT este faptul ca ofera performante optime in materie de manevrabilitate. Din moment ce camioanele utilizeaza anvelope mai mari si mai grele pe distante lungi si cu o incarcatura solicitanta, scaderea presiunii in pneuri se produce destul de des. Din nou, umflarea pneurilor sub nivelul optim inseamna ca presiunea este distribuita inegal pe sosea, lucru corectat de anvelopele auto-gonflabile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos