Gino Iorgulescu si-a depus candidatura la presedintia LPF! – Cap Limpede

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura la presedintia LPF!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

iorguFostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie.

„A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. In statut se mentioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Si in astfel de conditii m-am incadrat in termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, daca dansul va castiga alegerile, macar va castiga impotriva unui candidat, pentru ca nu putea sa participe singur si sa fie pe locul doi”, a declarat Iorgulescu.

El a mentionat ca a decis sa candideze la aceasta functie deoarece considera ca „trebuie sa mai faca ceva in fotbal”:

„Iar cel mai mare lucru care ma deranjeaza si trebuie sa-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a inceput sa nu mai aiba incredere si sa vina la stadion si trebuie facut ceva. Trebuie sa aiba loc o schimbare si la FRF si la LPF, peste tot”, a precizat Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu a incercat si vineri sa-si depuna candidatura, insa actualul sef al ligii, Dumitru Dragomir, a precizat ca, potrivit statututlui, termenul limita pentru depunerea candidaturilor a expirat. Dragomir a declarat ca se puteau depune candidaturi pentru presedintia LPF cu 15 zile lucratoare inaintea datei alegerilor, stabilita la 14 noiembrie, adica in 24 octombrie (joi).

Loading...

Sursa: mediafax.ro

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura la presedintia LPF! was last modified: noiembrie 30th, -0001 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close