Gigi Becali va da cu matura pe TARLAUA nasului Hagi

Raw Life and Style

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia „Gheorghe Hagi”, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie, potrivit Mediafax care citeaza surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Finantatorul FC Steaua a putut iesi din Penitenciarul Poarta Alba, judetul Constanta, dupa ce a fost semnat un contract de angajare pentru munca necalificata.

In contractul pentru angajarea lui Becali la Academia Gheorghe Hagi este prevazut ca obiect de activitate intretinerea cladirilor, a spatiilor interioare, exterioare si a terenurilor, au precizat sursele citate.
Potrivit surselor citate, de la Penitenciarul Poarta Alba mai lucreaza la Academia „Gheorghe Hagi” alti 23 de detinuti.

Click pe aceeasi tema:  Aproape 9 milioane de euro investiți în noul sediu al Institutului de Bioresurse Alimentare

Acestia sunt dusi dimineata la munca, unde raman sub supravegherea permanenta a angajatilor de la Penitenciarul Poarta Alba. La finalul zilei de munca, Gigi Becali si ceilalti 23 de detinuti sunt dusi inapoi in penitenciar.

Viitorul Constanta, echipa de Liga I patronata de Gheorghe Hagi, nasul lui Gigi Becali, a fost mutata in acest sezon la Voluntari si isi disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Concordia din Chiajna. La Constanta a ramas academia de fotbal a fostului international.

Click pe aceeasi tema:  STENOGRAMA NAUCITOARE! „Preasfintitul” e dator la Ponta: „Toti au venit la mine sa le pun preoteasa. S-a terminat. Sa mearga la mama dracului”.
spre