Europarlamentarul Gigi Becali a declarat ca este convins ca Dan Diaconescu nu are banii pe care spunea ca este dispus sa-i plateasca pentru Oltchim, el intrand in dialog cu avocatul patronului OTV, Daniel Fenechiu, pe care l-a numit escroc pentru faptul ca „ii tine trena” lui Dan Diaconescu.

„Eu stiu ca nu are banii”, a spus Gigi Becali, care l-a numit pe Dan Diaconescu „escroc”. „A spus ca da donatii daca nu accepta Guvernul banii. De ce nu merge sa dea donatii?”, l-a intrebat Gigi Becali pe avocatul Daniel Fenechiu, caruia i-a spus ca este de aceeasi teapa cu patronul OTV.

„Si dumneata esti un escroc, pentru ca stai langa Diaconescu si ii tineti trena. Statul roman nu este circul vostru”, i-a spus Becali avocatului.

Fenechiu a pastrat o atitudine rezervata in dialogul cu Becali si i-a amintit acestuia ca in urma cu cativa ani era foarte prezent pe postul OTV. „Eu nu spun ca nu mi-a fost prieten, ca nu-i multumesc pentru ce a facut pentru mine mai demult, dar nu inseamna ca poate sa-si bata joc de tot statul roman ca a fost prieten cu mine. Eu l-am iubit pe Dan Diaconescu si chiar si acum am sentimentul asta pentru el, dar sa termine cu tampenia asta. Eu tin la el, dar ma si enerveaza. A reusit sa ma dispere. Nu se poate batjocura la infinit”, a spus Becali.

Ulterior, europarlamentarul a revenit la sentimente mai bune fata de Daniel Fenechiu: „Imi cer scuze pentru ce am spus de dumneata, eram nervos. Dumneata esti avocat, esti om serios, nu-ti mai strica imaginea si nu te mai afisa langa el, ca o sa rada lumea si de dumneata. Iti patezi numele si onoarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.