Acasă Stirile zilei Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos, invata meseria lui Iisus Hristos

Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos, invata meseria lui Iisus Hristos

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos invata meseria lui Isus Hristos la atelierul de tamplarie al Penitenciarului Rahova, potrivit surselor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP). Aici, cei trei muncesc cate opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, pentru a scapa mai repede de puscarie. Potrivit legii, activitatea de productie in perioada detentiei contribuie la reducerea pedepselor.

Cei trei oameni de fotbal  lucreaza impreuna la atelierul de tamplarie, unde construiesc diverse obiecte din lemn si, daca este nevoie, repara piese de mobilier ale inchisorii.

Nu vor fi platiti pentru munca prestata, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detentie, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii, transmite Mediafax.

Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos isi executa pedepsele in regim inchis, in conditiile in care fiecare dintre ei a fost condamnat la mai mult trei ani de inchisoare.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, iar pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile. Tot in dosarul transferurilor au fost condamnati la inchisoare Gigi Netoiu, fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea si Jean Padureanu.

Fratii Ioan si Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu si Mihai Stoica au depus, la Curtea de Apel Bucuresti, recursuri in casatie, prin care cer sa se constate daca pedepsele din dosarul transferurilor de jucatori au fost in conformitate cu legea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos