Un farsor a cazut in propria farsa dupa ce a oferit o suta de dolari unui cersetor, pentru a-l filma pe ascuns ce anume face cu banii.

Nu s-a mirat cand individul a plecat cu plasele pline dintr-un magazin de bauturi alcoolice. In plase, de fapt, nu era pic de alcool, ci numeroase alimente, pe care omul strazii le-a oferit altor oameni saraci.

Tanarul, un cunoscut autor de farse din Los Angeles, l-a abordat pe un om al strazii in cadrul unui experiment social: i-a dat cersetorului 100 de dolari.

Farsorul a plecat, nu inainte de a-l face pe individ sa promita ca ii va cheltui cu folos. S-a retras si l-a filmat in secret pe omul strazii. Nu l-a mirat ca prima oprire a fost la un magazin de alcoolice, de unde a plecat pungile pline. Apoi s-a indreptat spre un parc. Si a scos, rand pe rand, numeroase alimente din sacose, pe care le-a dat oamenilor ce stateau pe banci.

Barbatul a daruit din putinul cat avea necunoscutilor, nestiind ca este filmat.

Farsorul si-a cerut scuze si l-a facut faimos pe internet. Chiar a facut o campanie de strangere de fonduri pentru el. Gestul omului i-a impresionat intr-atat de mult pe oameni incat s-au strans 90.000 de dolari in numai cateva zile.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.