Acasă Politic Germanii cred ca omul acesta va revolutiona Romania

Germanii cred ca omul acesta va revolutiona Romania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Klaus Iohannis este prezentat ca primul etnic german care devine presedinte in Romania, un sef de stat care va revolutiona tara sa, o va indeparta de imaginea de tara saraca si corupta, transformand-o intr-o locatie atractiva pentru investitorii germani, arata Bayerischer Rundfunk, filiala din Munich a ARD, care a realizat un interviu cu presedintele Romaniei.

In prima sa vizita la Berlin, Iohannis va promova integrarea Romaniei la spatiul Schengen, se arata pe site-ul Bayerischer Rundfunk. Securitatea granitelor Romaniei catre exteriorul Uniunii Europene este demult la un nivel relevant, spune Iohannis in interviul exlusiv acordat postului public de radio.

„Nu cred ca ar trebui sa incercam sa construim o Europa cu doua viteze, ci o Europa comuna. Acest lucru inseamna ca cetatenii Europei pot sa calatoreasca liber, in cazul in care sunt indeplinite conditiile naturale. Conditiile tehnice sunt indeplinite de Romania din 2011, deci cred ca este timpul sa abordam problema in termeni concreti”, a declarat Iohannis.

Iohannis a vorbit in interviul pentru postul public de radio din Germania si despre problema romanilor care emigreaza. Presedintele a tinut sa evidentieze forta calificata de munca, care contribuie pozitiv la dezvoltarea tarilor occidentale, si nu problema romanilor care beneficiaza de sistemul public de ajutoare sociale din alte state.

Sursa: Stiripesurse

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos