Administratia Nationala de Meteorologie anunta ger si ninsori in intervalul 20 ianuarie – 2 februarie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte.

BANAT

Pana in 27 ianuarie temperaturile vor marca o scadere treptata, mai accentuata in primele trei zile ale intervalului de prognoza, astfel incat maximele diurne ajung, in medie, de la o valori de 14 grade Celsius in prima zi, pana la 2 grade pe 26-27 ianuarie. In ceea ce priveste evolutia minimelor nocturne, acestea vor scadea de la 6…7 grade la inceputul intervalului, pana la valori medii de -4 grade la sfarsitul primei saptamani de prognoza. In a doua saptamana, regimul termic va marca o crestere treptata, spre medii de 3…4 grade ale valorilor maxime diurne si de -3…-2 grade ale minimelor nocturne, in perioada 29 ianuarie – 2 februarie.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata in primele zile ale intervalului, cand va ploua temporar si, din nou, dupa data de 24 ianuarie, cand vor fi mai ales ploi, dar trecator si lapovite sau ninsori slabe cantitativ.

Citeste pe StireaZilei.com!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.