Acasă Life Monden George Clooney l-a pus pe Brad Pitt cavaler de onoare la nunta...

George Clooney l-a pus pe Brad Pitt cavaler de onoare la nunta cu Alamuddin

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Clooney se va casatori in toamna cu logodnica sa Amal Alamud din in Italia, iar Brad Pitt a fost ales cavaler de onoare la evenimentul care deja au inceput pregatirile.

 

„Cred ca il va alege pe Brad Pitt sa ii fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni”, a declarat Starla Clooney, matusa actorului George Clooney.

 

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de asemenea faptul ca nepotul ei se va casatori cu logodnica lui, o avocata in varsta de 36 de ani, in Italia, iar parintii viitorului mire, Nick si Nina Clooney, vor calatori in Europa saptamana viitoare pentru a ajuta la pregatirile de nunta.

 

„Prima data am auzit ca voiau sa se casatoreasca in Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky – acesta era unul dintre orasele la care se gandeau -, dar se pare ca Cincinatti nu a tras lozul castigator, iar nunta nu va avea loc acolo. Stiu insa ca Nick si Nina vor merge in Italia peste o saptamana si vor cauta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie”, a adaugat Starla Clooney.

 

Totodata, ea s-a oferit sa oficieze o ceremonie de casatorie a cuplului in Statele Unite, pentru rudele cuplului care nu vor putea sa calatoreasca in Europa.

 

George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

 

George Clooney, in varsta de 53 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.

 

Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.

 

Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata „cea mai sexy avocata din Londra” in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Sursa: mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos