Gara de Nord din Timisoara apare in clipul de promovare a noului film din seria „James Bond”! Vezi VIDEO

Raw Life and Style

Scene filmate in Gara de Nord din Timisoara au fost incluse intr-un clip TV ce face parte din campania de promovare a celui mai nou film din seria „James Bond”.

Vezi aici CLIPUL!

Pe 20 septembrie a fost lansat un nou clip TV si o campanie online pentru a promova cel de-al 23-lea film din seria „James Bond„, intitulat „Skyfall„, in care rolurile principale sunt interpretate de Daniel Craig si Berenice Marlohe, informeaza mynewsdesk.com.

Click pe aceeasi tema:  Mega Image va deschide sâmbătă un magazin în Plaza România

In acest spot publicitar revolutionar, telespectatorii au posibilitatea de a-l vedea in actiune pe starul britanic, intr-o secventa de scene extrem de dinamice, filmate in timpul unei calatorii cu trenul.

Daniel Craig nu a venit insa la Timisoara pentru a filma aceste scene. Reclama a fost realizata in studiourile Shepperton din Marea Britanie, iar imaginile cu Gara de Nord din Timisoara, surprinse de o echipa de cameramani, au fost adaugate in etapa de postproductie. Desi la Timisoara era o zi insorita si termometrul inregistra valoarea de 28 de grade Celsius, specialistii britanici in montaj au inclus secventele inregistrate in Romania intr-o scena de iarna, in care ninge, iar muntii din apropiere – adaugati si ei prin grafica digitala – sunt acoperiti cu zapada.

Click pe aceeasi tema:  SINGURUL LOC din Romania unde nu a divortat nimeni timp de 300 de ani!

 

spre