Acasă Stirile zilei Infrastructura Gara de Nord din Timisoara apare in clipul de promovare a noului...

Gara de Nord din Timisoara apare in clipul de promovare a noului film din seria „James Bond”! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Scene filmate in Gara de Nord din Timisoara au fost incluse intr-un clip TV ce face parte din campania de promovare a celui mai nou film din seria „James Bond”.

Vezi aici CLIPUL!

Pe 20 septembrie a fost lansat un nou clip TV si o campanie online pentru a promova cel de-al 23-lea film din seria „James Bond„, intitulat „Skyfall„, in care rolurile principale sunt interpretate de Daniel Craig si Berenice Marlohe, informeaza mynewsdesk.com.

In acest spot publicitar revolutionar, telespectatorii au posibilitatea de a-l vedea in actiune pe starul britanic, intr-o secventa de scene extrem de dinamice, filmate in timpul unei calatorii cu trenul.

Daniel Craig nu a venit insa la Timisoara pentru a filma aceste scene. Reclama a fost realizata in studiourile Shepperton din Marea Britanie, iar imaginile cu Gara de Nord din Timisoara, surprinse de o echipa de cameramani, au fost adaugate in etapa de postproductie. Desi la Timisoara era o zi insorita si termometrul inregistra valoarea de 28 de grade Celsius, specialistii britanici in montaj au inclus secventele inregistrate in Romania intr-o scena de iarna, in care ninge, iar muntii din apropiere – adaugati si ei prin grafica digitala – sunt acoperiti cu zapada.