Acasă Life Monden Gala On Air Music Awards 2013! Vezi lista castigatorilor!

Gala On Air Music Awards 2013! Vezi lista castigatorilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prima editie a galei On Air Music Awards s-a desfasurat luni seara, la Teatrul National Bucuresti, informeaza site-ul oficial al evenimentului.

Astfel, Loredana a castigat premiile pentru cea mai buna voce feminina si pentru cel mai bun live, iar Marius Moga, pentru cel mai bun compozitor (pentru piesele „K-Boom” – interpret CRBL feat. Helen; „K la meteo” – interpret What’s Up feat. Andra; „Electronic Symphony” – interpret Luke, Demoga feat. Liviu Teodorescu; „Petre” – interpret CRBL feat. Adda).

La categoria „cel mai bun pop-rock”, castigatori au fost cei de la Holograf, pentru piesa „Cat de departe”, in timp ce CRBL feat. Helen au fost desemnati castigatori la categoria „cel mai bun dance”, pentru piesa „K-Boom”.

Sophie si Maximilian au castigat trofeul pentru „cel mai bun hip-hop”, iar premiul pentru „cel mai bun rock alternativ” a revenit trupei Robin and the Backstabbers, pentru piesa „SPNZRTR”. De altfel, membrii trupei Robin and the Backstabbers au primit si premiul pentru artistul anului.

Premiul pentru cel mai bun videoclip i-a revenit lui Smiley, pentru „Dead Man Walking” (regia: Barna Nemethi & Vlad Fenesan).

Premiul pentru cea mai buna voce masculina i-a revenit lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, iar premiul pentru cel mai bun ambasador muzical i-a fost acordat cantaretei Inna.

Premiul pentru cel mai bun text in limba romana a fost acordat Zoiei Alecu, pentru piesa „Printre lupi”, iar premiul pentru „cel mai bun folk”, trupei Poesis, pentru „Naluca”.

Cel mai bun debut a fost desemnat What’s Up, pentru „K la meteo” (feat. Andra), in timp ce premiul pentru promotorul anului i-a revenit companiei Emagic. Cat Music a fost declarata casa de productie a anului.

LaLa Band a primit doua trofee la gala, cel pentru cel mai cautat artist pe Google, precum si un premiu special.

Premiul pentru cel mai vizualizat videoclip romanesc pe YouTube le-a fost acordat lui Smiley, Alex Velea & Don Baxter, pentru piesa „Cai verzi pe pereti”.

Premiul pentru intreaga activitate i-a fost acordat lui Aurel Mitran.

Gala On Air Music Awards este organizata de Star Management, iar anul acesta s-a aflat la prima editie. Initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, care au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate, potrivit lui Zoli Toth, fost membru al trupei Sistem si managing partner al Star Management.

Nominalizarile au fost facute pe baza numarului de difuzari la posturile de radio si televiziune, a numarului de concerte si a propunerilor facute de oameni de radio, jurnalisti, promotori si case de productie. Perioada luata in calcul pentru nominalizarile de anul acesta a fost 1 februarie 2012 – 1 februarie 2013.

Star Management este o companie infiintata in anul 2004 de Anca Lupes si Zoli Toth. In cei noua ani de existenta, compania a lansat site-ul de booking online din Romania (ImpresarOnline), concursul privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din Romania (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns N’ Roses, prima editie Rock The City etc.) si s-a ocupat de managementul si promovarea unora dintre cei mai cunoscuti artisti romani precum Sistem, Mandinga si Holograf.

Sursa: mediafax.ro