Acasă Stirile zilei Bani GAFA MONUMENTALA la Carrefour. Pe rafturi au aparut checuri cu cocaina

GAFA MONUMENTALA la Carrefour. Pe rafturi au aparut checuri cu cocaina

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Clientii magazinelor Carrefour din Argentina au cerut explicatii dupa ce au descoperit, socati, ca pe rafturi se gasesc checuri cu cocaina. Insa, dupa ceva timp s-a constatat ca etichetarea din care reiesea prezenta cocainei intr-un chec, nu era decat o gluma a unui furnizor al lantului de retail.

Grupul francez, care numara peste 500 de magazine in Argentina, si-a prezentat scuze, dupa ce pe rafturile magazinelor a aparut acest produs mai putin obisnuit si ilegal.

Deplangand „gluma de prost gust”,  Carrefour Argentina a dorit sa linisteasca clientii, „asigurandu-i ca nu exista niciun ingredient ciudat in checurile Carrefour”, scrie intr-un comunicat compania, care a retras imediat din magazine produsele cu o astfel de eticheta.

„Pablo Escobar, din cer, probabil se gandeste: oare de ce nu m-am gandit inainte”, ironizeaza pe Facebook Gustavo Ramirez.

Pe platoul postului de stiri C5N, prezentatorul a consacrat un sfert de ora informatiei, prezentand checurile camerelor de luat vederi. „Am vazut checuri cu marijuana, dar nu si cu cocaina”, a declarat el.

„Pentru Carrefour, cocaina este legalizata”, afirma Liliana pe Twitter.

„Daca ai cumparat un chec pe care scrie 12 grame de cocaina si aceasta nu exista, Carrefour ar trebui sa te despagubeasca pentru vanzare frauduloasa”, scrie la randul sau Daniel Litovsky pe aceeasi retea de socializare.

In acest timp, alti utilizatori de Internet sunt ingrijorati de soarta angajatului care a facut aceast farsa, temandu-se ca acesta ar putea fi concendiat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos