Centrul Bucurestiului va fi impodobit, pentru prima data, cu luminite de Pasti, a declarat pentru News.ro Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei, care a precizat ca asteapta propuneri de la firma de iluminat Luxten.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a spus ca, in acest an, centrul Bucurestiului va fi decorat, de Pasti, cu beculete, dar, momentan Primaria asteapta propunerile companiei de iluminat Luxten Lighting, atat in privinta costurilor, cat si pentru ce portiuni de strazi vor fi impodobite.

Pana in acest an, Bucurestiul a fost impodobit cu luminite numai in perioada sarbatorilor de iarna.

In 2016, luminitele de sarbatori au fost aprinse pe 1 decembrie, fiind decorate 52 de locuri din Capitala, pe un traseu de 29 kilometri, ce include bulevardele Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, la intrare de pe DN1, Fantana Miorita, Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Romana, la monumentul Lupoaica, Piata Constitutiei, Bulevardul Carol, zona Piata Universitatii – Piata Rosetti, zona Ateneu – Nicolae Golescu, intersectiile Soseaua Colentina cu Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Colentina cu Strada Doamna Ghica, Calea Mosilor cu Bulevardul Dacia, Soseaua Mihai Bravu cu Strada Baba Novac, Bulevardul Unirii cu Strada Traian, Bulevardul Cantemir cu Bulevardul Marasesti.

„Acest oras in care nu exista doi metri patrati de strada fara vreo groapa, iar multe-s cratere de-a dreaptul, in care transportul in comun este si cosmar si pericol, pentru ca putinele tramvaie si trolee sunt de varsta mamei primaritei moldovence, iar autobuzele merg unul din doua, va fi impodobit si de Pasti”, scrie pe Facebook jurnalistul Mihai Nicut din Bucuresti.

La randul sau, consilierul Ciprian Ciucu ii solicita Primarului General Gabriela Firea sa spuna bucurestenilor suma pe care o va da, din banii lor, companiei Luxten pentru a impodobi Bucurestiul cu beculete de Paste.
„Fac precizarea ca anul acesta, dupa 20 de ani, expira contractul cu Luxten. De asemenea, ii reamintesc ca in cel mai scurt timp are obligatia de a propune CGMB bugetul orasului nostru pentru 2017, si cred cu tarie ca avem prioritati mult mai urgente (risc seismic, ratb, termoficare). Bugetul trebuie supus dezbaterii publice si discutate prioritatile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.